آزمون های جامع پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی، جامع داروسازی و علوم پایه دندانپزشکی منطقه 7 آمایشی کشور

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند: آزمون های جامع  پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی،  جامع داروسازی و علوم پایه دندانپزشکی منطقه 7 آمایشی کشور(اصفهان) ، روز پنج شنبه 2 شهریورماه، در ساختمان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی  مرکز آزمون ها  ( تدبیر) به شرح جدول زیر برگزار خواهد شد.

آزمون های جامع پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی

- محل ورود دانشجویان در روز آزمون، درب غربی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واقع در خیابان شهدای صفه درب ورودی دانشکده دندانپزشکی بالاتر از درب اصلی بیمارستان الزهرا (س) می باشد.

- ورود  دانشجویان  به پارکینگ دانشگاه با خودرو شخصی از درب غربی بلا مانع می باشد و از ورود دانشجویان از درب شرقی (هزارجریب) با خودرو به دلیل آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم و تحقیقات ممانعت بعمل می آید.

- محل برگزاری کلیه آزمون های جامع پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی در مرکز شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (مرکز آزمون های دانشگاه) می باشد.

- کلیه دانشجویان می بایست با دردست داشتن کارت معتبر شناسایی (کارت ملی و شناسنامه )،کارت دانشجویی،  یک قطعه عکس 4*3 ، مداد، پاکن، تراش و خودکار صبح از ساعت 07:30 در  محل آزمون  حاضر باشند.

-لازم به ذکر است به هیچ وجه بدون کارت معتبر شناسایی اجازه شرکت در آزمون داده نخواهد شد.

- دانشجویان اتباع خارجی بایستی برای ورود به جلسه آزمون،  علاوه بر داشتن کارت آزمون، گذرنامه معتبر همراه داشته باشند.

- زمان شروع آزمون علوم پایه پزشکی، علوم پایه دندانپزشکی، جامع 180 واحدی داروسازی و پیش کارورزی پزشکی رأس ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخ 02/06/1402 می باشد.

- به دلیل شروع به موقع ورعایت پروتکل های بهداشتی  درب های سالن آزمون ساعت 8:30 صبح بسته و از ورود داوطلبان بعد از این ساعت جلوگیری خواهد شد.

• جهت رعایت پروتکل های بهداشتی با رعایت فاصله به جلسه وارد شوید و پس از ورود به حوزه آزمون خواهشمند است، در صندلی خود مستقر و از صحبت کردن با دیگران جدا خودداری فرمائید.
  • تحت هیچ عنوان وقت اضافه به هیچ یک از داوطلبان نخواهد شد.

- در حین امتحان به هیچ سؤالی علمی پاسخ داده نخواهد شد.

-  تعداد سوالات آزمون 200 عدد سوال چند گزینه ای و مدت آزمون 200 دقیقه می باشد و براي پاسخ هاي نادرست دراين آزمون نمره منفي در نظر گرفته نشده است.

- حد نصاب نهایی در معاونت آموزشی وزارت متبوع تعیین می گردد.

- داوطلبان بایستی از به همراه آوردن هر گونه تبلت ، هندزفري ، جزوه ، کتاب، کاغذ، تلفن همراه و ساعت هوشمند (حتی بصورت خاموش) و حافظه جانبي و ساير وسايل ارتباطي، الكترونيكي و رایانه­اي (حتی بصورت خاموش) در جلسه امتحان خودداري نمايند. بدیهی است همراه داشتن این اقلام تخلف محسوب شده و وفق مقررات با متخلفین برخورد خواهد شد.

- كليد اوليه، صبح روز یکشنبه 05/06/1402  در سايت اينترنتي مرکز سنجش به نشانی http://sanjeshp.ir  در دسترس قرار خواهد گرفت.

- مهلت ارسال اعتراض به كليد سوالات، بعد از اعلام کلید اولیه فقط از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، از ساعت 12 ظهر روز یکشنبه 05/06/1402 تا ساعت 12 ظهر روز سه شنبه 07/06/1402 می باشد.به اعتراضاتی که بعد از زمان اعلام شده و از راه های دیگر ارسال گردد، به هیچ عنوان رسیدگی نخواهد شد.