بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از برگزاری بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی خبر داد که ثبت نام در این جشنواره از ششم شهریورماه آغاز می گردد.

مطابق دوره‌های گذشته جشنواره، این دوره شامل دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی است.

برگزیدگان دسته اول، از بین فناوران، مخترعان، صاحبان محصول فناوری، محققین، محققین جوان، محققین دانشجو و صاحبان پژوهش‌های برتر و برگزیدگان حقوقی از میان موسسات مرتبط با پژوهش و فناوری شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز رشد فناوری، مراکز تحقیقاتی، نشریات علوم پزشکی، کمیته های تحقیقات دانشجویی، واحدهای فناور و همچنین مؤسسات غیردولتی حامی پژوهش و فناوری معرفی خواهند شد.

همچنین نظر به تأکید مقام معظم رهبری به مهار تورم و رشد تولید و اهمیت انجام پژوهش‌ها در راستای حل مسائل اساسی نظام سلامت کشور در این دوره، دبیرخانه جشنواره اقدام به تشویق و حمایت از مهمترین طرح‌های موفق اثرگذار در رفع بحران‌ها و معضلات خاص اخیر نظام سلامت اعم از مشکلاتی بهداشتی، درمان و آموزش کشور کرده است و با این هدف کمیته تخصصی بهره‌وری و ارتقاء سلامت تشکیل شده است.

پژوهشگران می توانند در پنج کمیته فناوری سلامت، کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی، کمیته بهره وری و ارتقاء سلامت و کمیته دانشجویی در فراخوان جشنواره شرکت کنند.

لازم به ذکر است شرط ثبت نام در گروه محققین، دارا بودن شاخص H ۲۰ و بالاتر و برای گروه محققین جوان H ۱۵ و بالاتر و حداکثر سن ۳۵ سال است و مبنای ارزیابی برحسب امتیازات کسب شده در کارنامه پژوهشی افراد است. در کمیته‌های فناوری سلامت، بهره‌وری و ارتقاء سلامت، دانشجویی و گروه پژوهش برتر محدودیت H index وجود ندارد.

ثبت نام داوطلبین در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی از روز دوشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۲ آغاز و فرصت ثبت نام تا پایان وقت اداری ۶ مهرماه ۱۴۰۲ به مدت یک ماه ادامه خواهد یافت.  فرایند ثبت نام با عضویت در سامانه جشنواره رازی و ارسال آثار به‌صورت الکترونیکی از آدرس https://research.behdasht.gov.ir/razi1402 انجام می‌شود.

بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی دو بهمن ماه سال جاری در محل سالن اجلاس سران کشور برگزار خواهد شد.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)