اعزام کاروان زیارتی سیاحتی کارکنان دانشگاه (راهیان نور) به مناطق جنوب کشور

15 اسفندماه، کاروان زیارتی سیاحتی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سوی بسیج دانشگاه و با مساعدت و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه از اصفهان به مقصد مناطق جنگی جنوب حرکت کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا، 46 نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با یک دستگاه اتوبوس اسکانیا بمدت 3 روز در قالب اردوی راهیان نور از مناطق جنوب کشور بازدید بعمل آوردند.

در این اردو 3 روزه، کارکنان و مسئولین از منطقه عملیاتی والفجر8 (فاو) و گشت دریایی، سایتها، نمایشگاه های منطقه، کوی ذوالفقاریه آبادان، شکست حصر آبادان، زیارت شهدای غواص، زیارت و گرامیداشت یادمان شهدای عملیات کربلای ۵ و۸، خاکریزهای مقدس شلمچه و سرزمین عروج سرداران شهید همچون حسین خرازی و ... و حضور در خاک پاک طلائیه و جزایر مجنون از قتلگاه شهیدان هویزه دیدن و با یاد و خاطره و آرمان های شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند.