وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش حقوق دستیاران و توجه به رشته های مادر پزشکی خبر داد PDF چاپ نامه الکترونیک

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بااعلام اینکه برای ارتقای حقوق دستیاران خبرهای خوبی در آینده داریم گفت: اگرچه این حقوق مکفی نیست ولی امیدواریم گشایشی در کار دستیاران ایجاد کند.

آقای دکتر سیدحسن هاشمی در دیدار با اعضای بورد تخصصی، ضمن اعلام این خبر گفت: فرمایش دوستان در خصوص ضرورت افزایش حقوق دستیاران و همچنین توجه به رشته های مادر پزشکی همچون رشته های داخلی، اطفال و جراحی کاملاً بجا و متین است.

ایشان افزود: بازگشت به حکیم بودن در طبابت آرزوی هر پزشکی است، پزشک صرفاً باید به درد مردم توجه کند.

ایشان در خصوص عدم اقبال پزشکان به برخی رشته های مادر تخصصی و اقبلال آنان به رشته هایی نظیر چشم پزشکی، پوست و رادیولوژی، اظهار داشت: راه حل، واقعی شدن تعرفه ها در همه این رشته ها و عمق بخشیدن به بیمه هاست که خوشبختانه در این زمینه ها تاکنون اقدامات خوبی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده و باید ادامه یابد.

آقای دکتر هاشمی افزود: در حال حاضر شرایط کشور خوب نبوده و در گذار سختی قرار داریم که امیدواریم به لطف خدا و صبوری مردم ازاین گذار تاریخی عبور کنیم چرا که سامان دادن به کارهایی نظیر تعرفه ها، نیاز به منابع دارد که امیدواریم در سال 93 گشایشی در این خصوص انجام شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تصمیم سازی درمورد پزشکان باید از داخل صنف آنان به بیرون برسد، متاسفانه حلقه های موجود بین اصناف و وزارت بهداشت در گذشته آنچنان که باید وصل نبوده یا ضعیف بوده است که باید تقویت شود.

ایشان تصریح کرد: اگر آلودگی هایی هم در این صنف وجود دارد باید از همین طریق اصلاح شود.

يكشنبه , 02/مهر/1396