رییس کل سازمان نظام پزشکی: افق های روشن تری را برای مردم در نظام سلامت نظاره گر خواهیم بود PDF چاپ نامه الکترونیک

آقای دکتر زالی رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور گفت: همکاری بیش از پیش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پزشکی، افق های روشن تری را برای مردم در نظام سلامت نظاره گر خواهیم بود.

رییس کل سازمان نظام پزشکی در مراسم روز پزشک با بیان این مطلب گفت: امروز سکّان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به برادری ارجمند، فاضل، دلسوز، صدیق، دانشمند، فهیم و خدوم جامعه پزشکی سپرده شده است که به خوبی به مسائل این حوزه آشناست.

آقای دکتر زالی افزود: با همگرایی و مفاهمه به وجود آمده بین وزارت بهداشت و نظام پزشکی، ترویج اخلاق راهبردی پزشکی مبتنی بر دین و فرهنگ ایرانی میسر است.

وی ادامه داد: جامعه فرهیخته پزشکی در رسیدن به قلل خودکفایی پیشتاز است و ما افق های روشنی را برای مردم پیش بینی می کنیم.

رییس کل سازمان نظام پزشکی گفت: خوشبختانه سرمایه اجتماعی اعتماد مردم به جامعه پزشکی هنوز وجود دارد  و امیدواریم با حضور دکتر هاشمی در وزارت بهداشت بسیاری از مشکلات جامعه پزشکی حل شود.

وی تاکید کرد: با حُسن مطلع آغاز همکاری های نظام پزشکی و دولت جدید، افق های روشن تری را برای مردم و همکاران خدوم پزشک نظاره گر خواهیم بود.

شنبه , 27/آبان/1396