پيام وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت روز داروسازي PDF چاپ نامه الکترونیک

آقای دكتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مناسبت روز داروسازي (5 شهريورماه) پيامي صادر كرد.

متن اين پيام به شرح زير است:

بنام خداوند شافع و حکیم

پنجم شهریور، زادروز حکیم فرزانه، سلف صالح و افتخار بین المللی تاریخ طب، محمد زکریای رازی که روز داروسازی نام گرفته، فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین کننده داروسازان در منظومه سلامت کشور است. زادروز رازی بزرگ، یادآور مجد، عظمت و مرجعیت علمی ایرانیان و نشانگر توان ایران زمین برای حضور موثر در عرصه های علمی و فناوری جهان است.

تلاش داروسازان، فقط به تأمین و تدارک دارو، توسعه صنعت و گسترش آموزش و پژوهش در حوزه علوم دارویی محدود نمی‌شود؛ دستان توانمند داروسازان کشور به مدد لطف باریتعالی، در همه حال یاریگر بیماران نیازمندی بوده که چشم امید به همت بلند این یاوران عرصه خدمت دوخته‌اند.

تا کنون کارهای بزرگی در کارنامه خدمات داروسازان کشور درج گردیده و با همت بلند این صاحبان خرد، برداشتن گام‌های بلندتری نیز متصور است تا در افق روشن آینده، نام ایران عزیز بار دیگر بر تارک تاریخ علم و تمدن درخشیدن گیرد.

امروزه به لطف بیکران پروردگار و دعای خیر مردم عزیزمان، نام ایران در بین چند کشور انگشت شمار دارای توانمندی تولید مولکول‌های دارای نیاز به فناوری بالا داروهای نوین مولوکولار و بیولوژیک جای گرفته است. این مهم در کنار ده‌ها افتخار دیگر، نه تنها اثبات توانمندی شما فرهیختگان است که در پناه تلاش‌ خستگی ناپذیرتان، امروز جایگاه داروسازی کشور را در بین سایر کشورهای همجوار ممتاز می‌نماید.

اهتمام روزافزون به ارائه داروهایی با کیفیت بالاتر، نوآوری در نظام و صنایع دارویی، اقتصاد و مدیریت پویا، ارائه مناسب خدمات دارویی به بیماران نیازمند و کسب مرجعیت علمی از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که باید در نیل به آنها درنگ نکنیم و جهادگرانه در این میدان به پیش رویم.

توفیق جامعه ارجمند داروسازی کشور را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و امیدوارم شاهد موفقیت‌های روزافزون‌تان در خدمت به علم و مردم شریف و عزیز ایران اسلامی باشیم.

پنجم شهریور 1392

دکتر سید حسن هاشمی