وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از كسري بودجه 7 هزار ميليارد توماني وزارت بهداشت تا پايان سال خبر داد PDF چاپ نامه الکترونیک

وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از كسري بودجه 7 هزار ميليارد توماني وزارت بهداشت با توجه به حاصل نشدن درآمدها تا پايان سال خبر داد.

آقای دكتر سيدحسن قاضي‌زاده هاشمي با اعلام اين خبر در حاشيه نشست معاونان دانشجويي فرهنگي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور در اروميه گفت: از رقم 210 هزار ميليارد توماني پيش‌بيني شده در بودجه ساليانه سال 92، بيش از 50 درصد محقق شدني نيست بنابراين دانشگاه‌هاي علوم پزشكي  كشور به تبع اين وضعيت در مضيقه اعتبارات خواهند بود.

ایشان افزود: در عين حال معاونت‌هاي دانشجويي و فرهنگي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در صورت اختصاص بودجه وزارت در اولويت تخصيص اعتبار قرار مي‌گيرند.

آقای دكتر هاشمي ادامه داد: از محل هدف‌مندي يارانه‌ها مقرر شده بود سال گذشته 5 هزار ميليارد تومان به نظام سلامت اختصاص يابد كه اين رقم محقق نشد و پيش‌بيني مي‌كنيم با ادامه اين روند كسري بودجه وزارت بهداشت تا پايان سال به رقم 7 هزار ميليارد تومان برسد.

وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصريح كرد: البته با توجه به اقداماتي كه هم اكنون در دولت تدبير و اميد آغاز شده است اميدواريم رأس يك سال تا يك سال و نيم آينده از مشكلات اعتباري حوزه نظام سلامت و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور كاسته شود.

شنبه , 27/آبان/1396