مقام عالی وزارت: رییس جدید سازمان تامین اجتماعی از خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است PDF چاپ نامه الکترونیک

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه آقای دکتر نوربخش رییس جدید سازمان تامین اجتماعی، متخصص ارتوپدی و از خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

آقای دکتر سید حسن هاشمی در مراسم معارفۀ رییس جدید سازمان تامین اجتماعی در سالن اجتماعات این سازمان بیان داشت: با انتخاب آقای دکتر نوربخش به ریاست سازمان تامین اجتماعی امیدها برای همکاری های موثر بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و این سازمان ایجاد شده است.

ایشان افزود: بخش عظیمی از مردم چشم امیدشان به ماست و باید مطالبات آنان را در کل نظام از جمله از طریق مجلس شورای اسلامی دنبال کنیم.

ایشان در ادامه اظهار داشت: بیمه ها ناکارآمد شده اند و مردم در این زمینه پناهی ندارند، این اتفاق قابل نفی کردن نیست.

آقای دکتر هاشمی تصریح کرد: امیدواریم با حضور آقای دکتر ربیعی و آقای دکتر نوربخش در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی در آینده شاهد خدمات بیشتری به مردم باشیم.

شنبه , 27/آبان/1396