وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: آقای دکتر دیناروند مورد حمایت رییس جمهور و وزرای اقتصادی است PDF چاپ نامه الکترونیک

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان غذا و دارو گفت: رییس جمهور و همه وزرای اقتصادی دولت از  آقای دکتر دیناروند و تیم وی حمایت می کنند به خصوص این که در این حوزه بحث توانمندی نظام مطرح است.

آقاای دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در این مراسم ضمن بیان این مطلب گفت: همه ما در خدمت حوزه غذا و دارو خواهیم بود تا مشکلات دارو در کشور هر چه سریع تر سر و سامان یابد.

ایشان با بیان این که مردم انتظار دارند دارو ی مورد نیازشان با قیمت مناسب و متعادل در اختیارشان باشد، گفت: وارد کنندگان دارو نیز انتظار ثبات و شفافیت دارند و عملکرد و بخشنامه های ما باید شفاف و باثبات باشند.

وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ادامه خواستار کمک و حمایت های متخصصان و انجمن های علمی در این حوزه شد و بیان داشت: با توجه به منابع محدودی که در کشور داریم باید داروهای ضروری و مورد نیاز را وارد کنیم.

آقای دکتر هاشمی در ادامه ضمن تشکر از تلاشهای آقای دکتر حاجی آخوندی رییس سابق سازمان غذا و دارو که در شرایط سخت و دشوار مسئولیت این سازمان را بر عهده گرفتند از وی و مدیران او خواست تا برای رفع مشکلات این حوزه همکاری کنند.

وزیر  محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین ضمن آرزوی موفقیت برای آقای دکتر دیناروند رییس جدید سازمان غذا و دارو گفت: امیدواریم ایشان در سنگری که قرار می گیرند مثل گذشته تحول آفرین باشند و شاهد خدمات ارزنده و ارزشمند ایشان در کارنامه درخشانشان باشیم.

جمعه , 03/آذر/1396