نشست رییس دانشگاه با دانشجویان برگزیده شرکت کننده در پنجمین المپیاد علمی دانشجویان کشور PDF چاپ نامه الکترونیک

روز سه شنبه مورخ 12/6/92 نشستی با حضور رییس دانشگاه، معاونین پشتیبانی و آموزشی، مدیران آموزشی و مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، جمعی از اساتید کمیته المپیاد دانشگاه و دانشجویان برگزیده المپیاد تشکیل شد.

در ابتدای این نشست خانم دکتر یمانی مدیر مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، گزارشی از برنامه های آمادگی برای دانشجویان شرکت کننده در المپیاد و نحوه غربالگری این دانشجویان ارائه داد.

رییس دانشگاه نیز ضمن تشکر از اساتید و دانشجویان و نیز آرزوی موفقیت برای ایشان، در مورد اهمیت المپیاد برای دانشجویان سخنانی ایراد نمود.

در ادامه اساتید و دانشجویان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و در آخر لوح تقدیر ریاست دانشگاه به اساتید و دانشجویان اعطاء گردید.

لازم به ذکر است پنجمین المپیاد علمی دانشجویان کشور در چهار حیطه: علوم پایه با موضوع سوء مصرف مواد، استدلال بالینی، مدیریت با موضوع مدیریت مبتنی بر شواهد در نظام سلامت و نوآورانه با موضوع هنر در آموزش پزشکی، از 16 شهریور ماه به مدت یک هفته در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می گردد. در این المپیاد ار هر حیطه سه نفر و در کل 12 نفر دانشجوی برگزیده از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شرکت می کنند.