برگزاری آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی پزشکی در دانشگاه PDF چاپ نامه الکترونیک

صبح روز پنجشنبه مورخ 14/6/92 همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی پزشکی در محل دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه برگزار شد.

در این آزمون 509 داوطلب شامل دانشجویان علوم پایه رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و دانشجویان پیش کارورزی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحدهای نجف‌آباد و خوراسگان شرکت کردند.

لازم به ذکر است در حین برگزاری آزمون آقای دکتر آیتی معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روند برگزاری آزمون بازدید نمود.

جمعه , 03/آذر/1396