افتتاح اورژانس رفع آلودگی هسته ای PDF چاپ نامه الکترونیک

روز پنجشنبه مورخ 14/6/92 با حضور استاندار و جمعی از معاونین و مدیران استانداری ، معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس دانشگاه، جمعی از مسئولین دانشگاه، اورژانس رفع آلودگی هسته ای اصفهان افتتاح شد.

اورژانس رفع آلودگی هسته ای اصفهان با مساحتی بالغ بر 2633 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 46 میلیارد ریال و با دو کریدور شیمیایی و هسته ای در مرکز آموزشی درمانی فارابی ساخته و تجهیز شده است.

همچنین نخستین اورژانس روانپزشکی مصرف مواد روانگردان در مرکز آموزشی درمانی فارابی که با 250 متر مربع مساحت و اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 300 میلیون ریال بازسازی و تجهیز شده بود افتتاح گردید.