انتصاب رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران PDF چاپ نامه الکترونیک

حجت‌الاسلام والمسلمین  آقای دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری اسلامی ایران در حکمی آقای دکتر محمد فرهادی را به سمت «رییس جمعیت هلال احمر » منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن‌الرحیم

جناب آقای دکتر محمد فرهادی

در اجرای بند(5) قسمت (ب) ماده (10) از قانون اساسنامه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مصوب 1382/2/24 مجلس شورای اسلامی، با عنایت به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم برای مدت چهار سال به سمت «رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب می‌شوید.

امید است با عنایات الهی، در خدمت به ملت شریف ایران و نظام جمهوری اسلامی و بهینه‌سازی خدمات انسان‌دوستانه با گسترش مشارکت مردمی، با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

حسن روحانی

شنبه , 27/آبان/1396