معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد PDF چاپ نامه الکترونیک

طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتر ایرج حریرچی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت منصوب شد.

متن این حکم به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر ایرج حریرچی

عضو محترم هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تهران

سلام عليكم

نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی، به موجب این ابلاغ جنابعالی به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع منصوب می شوید تا با اتکال به ذات باریتعالی و رعایت جوانب شرعی و قانونی انجام وظیفه نمایید.

انتظار می رود که در دوره تصدی با استفاده از توان کارشناسی و اجرایی کلیه منابع انسانی وزارت متبوع به کارآیی و کارآمدی فعالیتهای حوزه سلامت افزوده شود و استفاده بهینه از منابع انسانی، مدیریتی، مالی و فیزیکی حاصل گردد.

بدیهی است تعامل مثبت با کمیسیون های مرتبط مجلس شورای اسلامی، سایر اجزای بدنه دولت و خصوصا کلیه حوزه های زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اولین قدم در نیل به اهداف آن معاونت خواهد بود.

توفیق شما را از درگاه احدیت خواستارم.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزيــر