عیادت رییس دانشگاه از مجروحان حادثه اتوبان قم تهران PDF چاپ نامه الکترونیک

عصر روز چهارشنبه مورخ 20/6/92 رییس دانشگاه به همراه قائم مقام معاون درمان دانشگاه، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی و جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در بیمارستان های وابسته به آن دانشگاه از مجروحان حادثه اتوبان قم تهران عیادت نمود.

رییس دانشگاه  با طلب غفران الهی برای فوت شدگان و صبر برای خانواده های آنها، از نزدیک در جریان سیر درمان مجروحان این حادثه قرار گرفت و مقرر شد پیگیری های لازم برای ادامه درمان این عزیزان به عمل‌ آید.

رییس دانشگاه همچنین از زحمات کلیه دست اندرکاران و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی قم  به واسطه اعزام سریع مجروحان به بیمارستان ها و اقدامات انجام شده برای آنها تقدیر و تشکر نمود.