انتصاب رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی PDF چاپ نامه الکترونیک

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی حکمی آقای دکتر عباس زارع نژاد را به سمت رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر عباس زارع نژاد

سلام عليكم؛

نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند به موجب این حکم، جنابعالی را به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می کنم.

امید است با استعانت از خداوند سبحان و تبعیت از منشور اخلاقی و سیاست های دولت تدبیر و امید و با پیروی از آموزه هاي دینی و تکیه بر دانش و بهره گیری از دستاوردهای علمی، اهتمام لازم را در تقویت پاسخگویی به مردم و خدمت گیرندگان و تکریم آنان، تعامل مستمر با رسانه ها، تقویت امر اطلاع رسانی و اطلاع یابی و توسعه ارتباط با کارکنان و ارتقاء فرهنگ عمومي و سواد سلامت جامعه بکار بسته و زمینه شکوفایی و بهبود وضعیت روابط عمومی را در دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، معاونتها، سازمانها و مراکز تابعه مهیا سازید.

توفیقات جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف ایران اسلامی آرزومندم.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزيــر