انتصاب مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی PDF چاپ نامه الکترونیک

طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، آقای دکتر محسن اسدی لاری به عنوان مدیر کل امور بین الملل منصوب شد.

متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محسن اسدی لاری

عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

سلام علیکم

تامین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی جامعه به عنوان برنامه اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیازمند ارتباطات بین المللی پویا و استفاده از ظرفیت های داخلی و خارجی در معرفی موفقیتهای نظام سلامت و بهره گیری از تجارب کشورهای مختلف در ارتقای سلامت جامعه است. با توجه به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به عنوان مدیر کل امور بین الملل منصوب می شوید.

انتظار دارم با بهره گیری از ظرفیت های بالقوه و توان تخصصی بخشهای مختلف وزارت متبوع، سازمان های بین المللی مرتبط، بویژه سازمان جهانی بهداشت، وزارت امور خارجه و سایر دستگاهها و سازمان های ذیربط کشور، خبرگان داخلی و متخصصان ایرانی خارج از کشور نسبت به ارتقای همکاریهای بین المللی اقدام نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف و مسولیت های قانونی با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در جهت خدمت به مردم شریف ایران موفق باشید.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر