انتصاب مشاور وزير در امور شاهد و ايثارگران PDF چاپ نامه الکترونیک

با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آقای سيد محمد هادي موسوي به عنوان مشاور وزير در امور شاهد و ايثارگران منصوب شد.

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقاي سيد محمد هادي موسوي

سلام عليكم؛

توجه به جايگاه والاي ايثارگران و فرزندان گرانقدر شهدا و خانواده هاي گرامي شهيدان، بويژه نقش گرانسنگ آنان در اعتلاي نظام سلامت، از اهم وظايف وزارت است.

با توجه به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان مشاور وزير در امور شاهد و ايثارگران منصوب مي شويد تا با همكاري معاونت ها، دانشگاههاي علوم پزشكي، نهادها و دستگاههاي ذيربط، ضمن رسيدگي به مشكلات اين عزيزان، اقدامات لازم جهت بهره برداري بيشتر از ظرفيت ايثارگران نظام سلامت معمول داريد. توفيق جنابعالي را در عمل به وظايف با رعايت قانونمداري و اعتدال گرايي از خداوند متعال خواستارم.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزيــر