اطلاعیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: داروي مرگ‌آور مشابه استامينوفن در كشور وجود ندارد PDF چاپ نامه الکترونیک

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با صدور اطلاعيه‌اي محتواي پيامكي با مضمون مرگ افرادي بر اثر مصرف دارويي كه مشابه استامينوفن معرفي شده است را به شدت تكذيب كرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در اين اطلاعيه خاطر نشان كرده است: هيچ دارويي مشابه استامينوفن كه مصرف آن خطرناك باشد در كشور وجود ندارد و شايعاتي كه اخيراً با ارسال گسترده پيامك‌هايي به هم‌وطنان مبني بر به كما رفتن و مرگ‌آور بودن اين دارو متشر شده است از اساس تكذيب مي‌شود.

در ادامه اين اطلاعيه از هم‌وطنان خواسته شده است هرگونه اطلاع‌يابي در زمينه محصولات دارويي و غذايي را از طريق رسانه‌هاي جمعي و يا ارگان‌هاي ذيصلاح استعلام نمايند و به شايعات اين چنيني توجه نكنند.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در ادامه اين اطلاعيه از دستگاه‌هاي ذيربط خواسته است با منابع انتشار پيامك‌هايي كه موجب تشويش اذهان عمومي و نگراني مردم شده‌است، برخورد قانوني مناسب صورت گيرد.

شنبه , 27/آبان/1396