وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: 27 درصد مقالات علمی خاورمیانه از علوم پزشکی ایران است PDF چاپ نامه الکترونیک

آقای دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم تکریم و معارفه معاونان سابق و جدید تحقیقات و فناوری گفت: در سال های اخیر شاهد پیشرفت خوب تحقیقات در علوم پزشکی بوده ایم به نحوی که هم اکنون رتبه کلی تحقیقات ایران در دنیا 16 و رتبه تحقیقات علوم پزشکی ایران در دنیا 19 می باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: 30 درصد تولیدات علمی کشور از شاخۀ علوم پزشکی است و 27 درصد مقالات علمی خاورمیانه از علوم پزشکی ایران است.

ایشان ادامه داد: البته مشکلاتی نیز در این حوزه وجود دارد که از آن جمله می توان به نقش کمرنگ بخش خصوصی در بخش پژوهش علوم پزشکی اشاره کرد.

آقای دکتر هاشمی گفت: مقایسه رشته های مهندسی و پزشکی که زیر نظر دو وزارتخانه آموزشی کشور یعنی وزارت علوم و بهداشت هستند نشان می دهد علوم پزشکی بسیار به روزتر و موفق تر عمل کرده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: دوکار عمده دولت یازدهم از نگاه رهبر معظم انقلاب معیشت و علم است و این دو هدف طی 44 روز استقرار دولت یازدهم در بخش بهداشت و درمان به درستی انجام شده است.

ایشان اظهار داشت: متاسفانه سهم بودجه بخش سلامت از کل بودجه کشور ناچیز است در حالی که سلامت و امنیت مهم ترین رکن های زندگی افراد و جوامع هستند.

آقای دکتر هاشمی در ادامه به اقداماتی که در بخش توسعه فناروی انجام شده است تاکید کرد و گفت: توجه به کیفیت پژوهش ضروری است ولی سرعت توسعه کمی نیز نباید کند شود.

ایشان در پایان سخنانش ضمن قدردانی از چهره علمی و پژوهشی آقای دکتر ملک زاده از مدیرت آقای دکتر قانعی نیز قدردانی کرده و حکم انتصاب آقای دکتر ملک زاده را به عنوان معاون تحقیقات و فناوری به وی ابلاغ و با اهدای لوح تقدیری از فعالیت های آقای دکتر قانعی تشکر کرد.