برگزاری کنفرانس آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه کربلا PDF چاپ نامه الکترونیک

روز شنبه مورخ 13/7/92 کنفرانس آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه کربلا با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، وزیر سابق بهداشت و درمان عراق، رییس دانشگاه و رییس دانشکده پزشکی دانشگاه کربلا، جمعی از مسئولین و اساتید سایر دانشگاه های عراق و جمعی از مسئولین و اساتید دانشگاه در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه آغار به کار کرد.

این کنفرانس 5 روزه که دومين كنفرانس مشترك بين دانشگاه علوم پزشكي اصفهان و دانشگاه كربلا مي باشد با هدف ايجاد همكاري علمي مشترك بين دانشگاه علوم پزشكي اصفهان و دانشگاههاي عراق و به اشتراك گذاشتن آخرين پيشرفت ها در حوزه آموزش پزشكي و با محورهاي، آموزش پزشكي مبتني بر جامعه، روش هاي ياددهي- يادگيري در علوم پزشكي، ارزشيابي آموزشي، توانمندسازي اساتيد و  آموزش باليني تشكيل می گردد.

در اين كنفرانس حدود 100 شركت كننده از دانشگاههاي عراق و 100 شركت كننده از دانشگاه علوم پزشكي اصفهان و ساير دانشگاهها به صورت سخنراني و ارائه پوستر مشاركت دارند.

بر اساس برنامه كنفرانس، دو روز به كنفرانس آموزش پزشكي و 3 روز به كارگاههاي آموزشي اختصاص خواهد داشت.

جمعه , 03/آذر/1396