جلسه مربوط به پیگیری ایجاد زیرساخت دانشی بیماریهای مولتیپل اسکلروز PDF چاپ نامه الکترونیک

صبح روز دوشنبه مورخ 22/7/92 جلسه ای به منظور پیگیری ایجاد زیرساخت دانشی بیماریهای مولتیپل اسکلروز با حضور رییس دانشگاه، معاونین تحقیقات و فناوری، درمان و غذا و دارو، مدیر گروه مغز و اعصاب دانشکده پزشکی، مسئول ایجاد زیرساخت دانشی بیماریهای مولتیپل اسکلروز  و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه فرایندهای مرتبط با ایجاد زیرساخت دانشی بیماریهای مولتیپل اسکلروز شامل راه اندازی مرکز تحقیقات، کمیته تدوین راهکارهای بالینی و تدبیر بیماری و... مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است با ابلاغ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان  و آموزش پزشکی، ماموریت ایجاد زیرساخت دانشی knowledge-base بیماری مولتیپل اسکلروز در کشور به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان محول گردیده است.

جمعه , 03/آذر/1396