افتتاح پنجمین پایگاه اورژانس 115 در شهرستان نجف آباد PDF چاپ نامه الکترونیک

عصر روز شنبه مورخ 27/7/92 همزمان با فرا رسیدن عیدسعید غدیر و دهه ولایت، پايگاه اورژانس و فوريت هاي پزشكي شماره 5 شهرستان  نجف آباد  با حضور  رییس دانشگاه، نماینده مردم شهرستان نجف آباد در مجلس شورای اسلامی، جمعي از معاونین و مدیران دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد و جمعی از مسئولین آن شهرستان افتتاح شد.

لازم به ذکر است زمین و ساختمان این پایگاه توسط خیر محترم آقای نعمت الله صفر نورالله تامین و با  مشارکت شرکت تعاونی سنگبری ها و هیئت امنای شهرک صنعتی پلیس راه این شهرستان راه اندازی شده است.

همچنین در مراسم های جداگانه ای کلنگ احداث پایگاه اورژانس 115ویلاشهر شهرستان نجف آباد و پایگاه بهداشتی حضرت امام حسین(ع) شهر نجف آباد که توسط خیرین ساخته خواهد شد به زمین زده شد.