بازدید رییس دانشگاه از بیمارستان های شهرهای داران و فریدونشهر PDF چاپ نامه الکترونیک

روز جمعه مورخ 3/8/92 رییس دانشگاه به همراه نماینده مردم شهرستان های فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار فریدونشهر، معاون درمان و جمعی از مدیران حوزه های پشتیبانی و بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های مذکور از بیمارستان های داران و فریدونشهر بازدید نمود.

در این بازدید ها از پروژه های عمرانی در دست اقدام دانشگاه در آن شهرستان ها بازدید و تصمیماتی در راستای تسریع در تکمیل و تجهیز آنها با کمک خیرین اتخاذ گردید.

همچنین در جلسه ای در شهرستان جدید الاحداث بوئین و میاندشت که با حضور مسئولین آن شهرستان برگزار شد تصمیماتی در رابطه با ایجاد شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان اتخاذ شد.

جمعه , 03/آذر/1396