وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: مدیریت کنونی منابع باید تغییر جدی کند/ نقش راهبردی معاونت های توسعه دانشگاه ها در شرایط کنونی PDF چاپ نامه الکترونیک

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر نقش راهبردی معاونت های توسعه دانشگاه ها در شرایط کنونی گفت: اختصاص منابع شاید دست ما نباشد ولی مدیریت آن به عهدۀ ماست.

آقای دکتر سید حسن هاشمی در گردهمایی معاونان توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه های علوم پزشکی کشور بیان داشت: اگر امور معاونت های توسعه مدیریت و منابع درست پیش برود امور سایر بخش ها هم سامان می گیرد.

ایشان افزود: مدیریت کنونی منابع باید تغییر جدی کند و باید از کارهای سلیقه ای پرهیز کنیم.

آقای دکتر هاشمی گفت: هم وضعیت کشور مشخص است، هم وضعیت بودجه و میزان توانمندی دولت و حتی وضعیت بودجۀ سال آینده نیز از هم اکنون تقریباً قطعی و مشخص است و چاره ای جز تجدید نظر در مدیریت منابع نیست.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر پرهیز از اتخاذ تصمیمات موجی گفت: تا می توانید در استان ها خلق منبع کنید و با مراجع تصمیم ساز مثل نمایندگان مجلس در ارتباط باشید.

ایشان با ابراز امیدواری نسبت به رفع تنگناهای مالی کشور تا دو سال آینده، اظهار داشت: با همین شرایط هم دولت در هر زمینه ای که توانسته به ارگان های خود منابعی اختصاص دهد وزارت بهداشت را در اولویت قرار داده و درصد بیشتری، هرچند اندک، به این وزارتخانه اختصاص داده است.

جمعه , 03/آذر/1396