افتتاح اورژانس جدید بیمارستان فاطمیه خوانسار PDF چاپ نامه الکترونیک

صبح روز پجشنبه مورخ 9/8/92 طی مراسمی با حضور رییس دانشگاه، امام جمعه، نماینده مردم شهرستان های خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار خوانسار،  جمعی از مسئولین دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر خوانسار  و جمعی از خیرین و مردم آن شهرستان، اورژانس جدید بیمارستان فاطمیه خوانسار افتتاح گردید.

لازم به ذکر است اورژانس جدید این بیمارستان با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال و با زیربنای 1000 متر مربع توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ساخته و با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال توسط خیرین و دانشگاه تجهیز شده است.

در ابتدای این مراسم گزارشی از فعالیت های شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوانسار توسط آقای دکتر وحدتی مدیر شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان ارائه گردید.

همچنین در این مراسم از فعالیت های رییس دانشگاه با اهدای لوحی توسط مسئولین آن شهرستان تقدیر به عمل آمد.

جمعه , 03/آذر/1396