کسب مقام اول مسابقات والیبال و بسکتبال یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی PDF چاپ نامه الکترونیک

تیم های والیبال و بسکتبال خواهران دانشجو اعزامی به یازدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی در خزر آباد ساری با رقابت با حریفان قدر خود از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور توانستند با اقتدار کامل و بدون هیچ گونه شکست در مقابل حریفان به کسب مقام اول و دریافت مدال طلای مسابقات و کاپ قهرمانی نائل آیند.

همچنین خانم الهام رنجبر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توانست در مسابقات انفرادی پرتاب پنالتی به کسب مدال طلا دست یابد و یک مدال دیگر بر مدال های طلایی رنگ کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیفزاید.

لازم به ذکر است رقابت در بین سایر رشته های یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی در روز های آینده برگزار خواهد شد.

جمعه , 03/آذر/1396