برگزاری همایش پیاده روی کارکنان در چهارمین روز از هفته سلامت

روابط عمومی دانشگاه با همکاری مدیریت تربیت بدنی، در چهارمین روز از هفته سلامت با شعار "مراقبت های اولیه بهداشتی و سلامت روان"، به منظور ایجاد انگیزه و ارتقای سلامت جسمی و روانی کارکنان، پیاده روی خانواده بزرگ حوزه سلامت را در حاشیه زاینده رود برگزار نمود.

بازدید رییس دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت ابن سینا

خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه به اتفاق کارشناسان دفتر فنی از مرکز خدمات جامع سلامت ابن سینا و پروژه بازسازی ساختمان پزشکی اجتماعی دیدن نمود.

رییس دانشگاه: مراقبت‌های اولیه سلامت باید شعار همه خانوارها قرار گیرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به اینکه شعار هفته سلامت امسال روی مراقبت های اولیه سلامت قرار گرفته است بنابراین بدنبال احیای آن در تمامی خانوارها و قرار گرفتن آن جزو شعارهای اصلی تک‌تک مردم  هستیم.

مدیر اجرایی پروژه پژوهشیار بالینی در اصفهان: ۴۵ مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی در اصفهان قرار دارد

مدیر اجرایی پروژه پژوهشیار بالینی گفت: در حال حاضر حدود ۴۵ مرکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وجود دارد.

برای نخستین بار در کشور، تربیت پژوهشیار بالینی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کلید خورد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نخستین دوره آموزشی پژوهشیار بالینی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کلید خورد که این دوره برای اولین بار در کشور برگزار می شود.

انتصاب مدیر شبکه بهداشت و درمان نطنز

بر اساس ابلاغیه ای از سوی خانم دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و به پیشنهاد معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر علی شریفی به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نطنز منصوب گردید.

برگزاری چهارمین کنگره سراسری تازه های جراحی پوست و مو و لیزر

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، انجمن متخصصین پوست استان اصفهان و مرکز تحقیقات پوست و سالک، چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه به مدت سه روز، اقدام به برگزاری چهارمین کنگره سراسری تازه های جراحی پوست و مو و لیزر با حضور متخصصین پوست از سراسر کشور، در سالن کنفرانس بیمارستان میلاد می نمایند.

تقدیر ازسه عضو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جشنواره نشاط و امید اصفهان

در جشنواره نشاط و امید استان اصفهان که چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه، همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (علیه السلام) و روز جوان برگزار شد، از سه عضو خانواده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان جوانان برتر و نخبه استان در حوزه های علمی و پژوهشی و حوزه سلامت تقدیر شد.

برتری تیم دانشجویی دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه در بیست و دومین سمینار دانشجویان داروسازی ایران

تیم دانشجویی دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق گردید در بیست و دومین سمینار دانشجویان داروسازی ایران که ۲۷ فروردین ماه به مدت چهار روز در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، حائز رتبه برتر در بخش علمی گردد.

راه اندازی خانه دانش آموزی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان از راه اندازی خانه دانش آموزی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد.

صفحه‌ها

خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، ستاد مرکزی