برگزاری نخستین همایش دانشگاهی "کمیته های اخلاق بالینی" در دانشگاه

معاونت درمان دانشگاه، سه شنبه ۲۳ مهرماه، اقدام به برگزاری نخستین همایش دانشگاهی تحت عنوان "کمیته های اخلاق بالینی" در مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

اعزام ۲۸ نیروی ستادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به محل استقرار موکب های اربعین

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حاشیه نشست مشورتی توسعه پایدار استان اصفهان، از اعزام ۲۸ نیروی ستادی و عملیاتی دانشگاه به منظور کمک به تأمین سلامت زائران اباعبدالله الحسین(ع) به محل استقرار موکب های اربعین خبر داد.

پیشرفت ۷۵ درصدی فاز اول طرح توسعه ساختمان منصوری مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)

رئیس مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، طی گفتگویی از پیشرفت ۷۵ درصدی فاز اول طرح توسعه ساختمان منصوری مرکز خبر داد.

بازدید رییس دانشگاه از مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه به اتفاق هیأت همراه، صبح جمعه ۱۹ مهرماه، در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید، حاضر و از بخشهای مختلف مجتمع دیدن نمود.

‌آماده باش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تأمین سلامت عزاداران اربعین

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: تمامی زیرمجموعه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تامین سلامت عزاداران اربعین اباعبدالله الحسین(ع)در سال جاری به صورت آماده باش قرار دارند.

فراخوان پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی

دانشگاه مجازی علوم پزشکی برای پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی ویژه اعضای هیأت علمی فراخوان داده است. علاقه مندان می توانند با مراجعه به آدرس http:/register.vmus.ac.ir نسبت به نام نویسی اقدام فرمایند.

کسب رتبه برتر هسته گزینش دانشگاه در سطح کشور

هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق گردید در سال ۱۳۹۷ ، رتبه برتر را در سطح کشور کسب نماید.

هفتمین برنامه طرح نظام جامع نظارت سازمان اورژانس پیش بیمارستانی کشور در قطب مرکزی اجرا شد

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اجرای هفتمین برنامه طرح نظام جامع نظارت سازمان اورژانس کشور در قطب مرکزی خبر داد.

مراسم تکریم و معارفه ریاست دانشکده دندانپزشکی

دوشنبه ۸ مهرماه، با حضور دکتر چنگيز رئيس دانشگاه از خدمات چندین ساله دکتر خادمي در زمان تصدي رياست دانشکده دندانپزشکي تجليل بعمل آمد.

علل تأخیر در پرداخت حقوق شهریورماه/ گفتگو با مدیر برنامه ریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه

دکتر رضایتمند مدیر برنامه ریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه در خصوص تأخیر در پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه گفت: در شش ماهه اول سال جاری حدود ۴۸۰ میلیارد تومان درآمد اختصاصی (به غیر از دارو و تجهیزات) وصول شده و این در حالی است که در همین بازه حدود ۴۵۱ میلیارد تومان فقط پرداخت های پرسنلی انجام گرفته است.

صفحه‌ها

خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، ستاد مرکزی