افتخارات جدید برای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان PDF چاپ نامه الکترونیک

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتایج ارزشیابی مراکز تحقیقاتی کشور در سال 1391 را اعلام کرد.  سه رتبه ی برتر کشوردر گروه مراکز تحقیقات فاقد ردیف مستقل بودجه با فعالیت رسمی یک تا سه سال ، مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بوده اند که به ترتیب شامل مرکز تحقیقات امنیت غذایی ، مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان و مرکز تحقیقات بازتوانی قلبی می باشند.

در گروه مراکز تحقیقاتی بالینی با ردیف مستقل بودجه مرکز تحقیقات قلب و عروق در جایگاه چهارم قرار گرفت .

همچنین مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی و مرکز تحقیقات علوم دارویی در بین مراکز تحقیقاتی هم گروه خود، به ترتیب رتبه های هفتم و هشتم کشور را کسب نموده اند.

رتبه‌های برتر مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال  1391