برگزاری کنگره میان‌دوره‌ای جراحان مغز و اعصاب ایران PDF چاپ نامه الکترونیک

صبح روز چهارشنبه مورخ 29/8/92 کنگره سه روزه میان‌دوره‌ای جراحان مغز و اعصاب ایران با حضور اساتید، متخصصین، محققان و جراحان مغز و اعصاب ایران و متخصصینی از کشورهای آلمان و ایتالیا برگزارگردید.

در مراسم افتتاحیه این کنگره رییس دانشگاه طی سخنانی با اشاره به تحولات چشمگیر علم پزشکی در حوزه جراحی مغز و اعصاب در چندسال اخیر، اظهار نمود: علیرغم امکانات محدود تشخیصی، درمانی و بازتوانی علم پزشکی در جراحی اعصاب در چند دهه گذشته، خوشبختانه هم‌اکنون شاهد امکانات پیشرفته و اساتید بسیار باتجربه و صاحب نامی در تمامی زمینه‌های بهداشتی و درمانی به خصوص حوزه جراحی مغز و اعصاب در کشور ایران هستیم.

ایشان همچنین گفت؛ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز اقدامات متعددی در حوزه جراحی مغز و اعصاب صورت گرفته که می‌توان به پایه‌گذاری جراحی صرع برای اولین بار در کشور و انجام بیش از 150عمل جراحی صرع توسط متخصصین بسیار متبحر، استفاده از تکنولوژی نورونویگیشن(Neuronavigation) در جراحی مغز و اعصاب و نیز ایجاد فلوشیپ‌های ستون فقرات و ... اشاره نمود.

رییس دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود، با بیان محدود بودن منابع در حوزه بهداشت و درمان، بر اهمیت توجه به سطح‌بندی خدمات و نظام ارجاع و همچنین کیفیت ارائه خدمات تاکید نمود.

در ادامه مراسم، دکتر رحمت رییس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران، ضمن اشاره به سابقه طولانی انجمن جراحی مغز و اعصاب ایران گفت: این انجمن در سال‌های متمادی با کمبودها و مشکلات بسیاری مواجه بوده و به جرات می‌توان گفت که هم‌اکنون استاندارد جراحی مغز و اعصاب ایران بسیار بالا و در سطح قابل قبولی می‌باشد.

دکتر معین دبیر علمی همایش نیز سخنران دیگر این مراسم بود که در ارتباط با نحوه انتخاب مقالات و نیز چگونگی برگزاری همایش به ایراد سخنرانی پرداخت.

گفتنی است در طول برگزاری این همایش هشت جلسه برگزار خواهد شد که اساتید، صاحبنظران و متخصصان مغز و اعصاب در روز اول، طی سه جلسه در خصوص اطفال، عروق و تومور، در روز دوم طی سه جلسه در ارتباط با صرع و در روز سوم با برگزاری دو جلسه در مورد ستون فقرات و تروما به بحث و بررسی و ارائه نظرات و پیشنهادات و همچنین استفاده از تجربیات یکدیگر خواهند پرداخت.

شایان ذکر است از تعداد 158 مقاله ارسالی به دبیرخانه کنگره، 147 مقاله پذیرفته شده که 45 مقاله به صورت سخنرانی و 110 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه گردیده است.