اعلام برترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه پژوهش PDF چاپ نامه الکترونیک

بر اساس ارزشیابی سال 91 دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی در حوزه پژوهش که از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزات متبوع اعلام شد، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در  بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 1 بعد از دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی در جایگاه سوم قرار دارد.

دانشگاهها بر اساس چهار امتیاز در بخش های حاکمیت رهبری، توانمند سازی، تولید و دانش، تحقیقات دانشجویی در سه گروه تیپ یک، دو و سه معرفی شدند.

برترین های این ارزشیابی که در جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی جوایزی را دریافت می کنند بر اساس تعداد اعضای هیات علمی، تعداد پژوهشگر تطبیق یافته، کسب امتیاز در بخش های حاکمیت رهبری، توانمند سازی، تولید و دانش، تحقیقات دانشجویی انجام می گیرد و در نهایت امتیاز خام ملاک رده بندی دانشگاه هاست.

جدول ارزشیابی پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک در سال 91

رتبه