انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان PDF چاپ نامه الکترونیک

با حکم آقای دکتر سید حسن هاشمی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتر غلامرضا اصغري به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان منصوب شد.

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر غلامرضا اصغري

عضو محترم هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اصفهان

با سلام و احترام؛

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخشهای حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:

1-تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان.

2-ارتقاء برنامه های جاری حوزه های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی.

3-صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی.

4- عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت يازدهم.

5-توسعه عدالت در سلامت در حوزه ماموریت خود.

6- توجه به امر اعتدال، توانمندي وشایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه‌ سلامت.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظايف با رعایت قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزيــر