یادواره‌ی 85 شهید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان PDF چاپ نامه الکترونیک
sam_shohada

یادواره‌ی شهدای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (پرستوهای عاشق) با حضور مشاور عالی فرماندهی مقام معظم کل قوا، مسؤولین دانشگاه و خانواده‌های معظم 85 شهید دانشگاه، دوشنبه 25 بهمن ماه، در تالار ابن سینای مرکز همایش‌های علمی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر شیرانی، رییس دانشگاه در این یادواره گفت: یادواره‌ی شهدای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، فرصت ارزشمندی است تا بار دیگر یادآور و قدردان ایثار و از خود گذشتگی شهدایی باشیم که با گذشت از منیت و خود بینی و با بصیرت و آگاهی دنیای دون خاکی را پشت سر نهاده و جان خود را فدای حفظ ارزشهای اسلام و انقلاب اسلامی نموده‌اند.

وی ادامه داد: در 32 سال بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، دشمنان لحظه و ثانیه‌ای را از ضربه زدن به انقلاب فرو گذار نکرده‌اند و سخت افزاری و هم نرم افزاری، تصمیم بر سلطه‌ی کشور را داشته‌اند که مردم با آگاهی و هوشیاری، تمامی توطئه‌های آنان را خنثی نموده و اجازه‌ی هیچ دخالتی را به آنها نداده‌اند.

دکتر شیرانی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در طول 8 سال دفاع مقدس 85 شهید اعم از 2 استاد، 51 کامند و 32 دانشجو را تقدیم انقلاب اسلامی نموده اند که این نیز یکی دیگر از افتخارات دانشگاه می باشد.

در ادامه‌ی مراسم سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، مشاور عالی فرماندهی کل قوا، با بیان اینکه شهدا خورشید روشنایی بخش نسل امروز برای رسیدن به آزادی و استقلال هستند، افزود: مزار شهدا همواره زیارتگاه عارفان، عاشقان و حاجتمندان بوده و تا ابد خواهد بود.

وی ادامه داد: امروزه مسؤولین وظیفه‌ای سنگین در مقابل شهدا دارند، چرا که پست و مرتبه‌ی کنونی خود را مدیون این شهدا می‌دانند و بایستی وظایفی که به آنان محول شده را به نحو مطلوب و شایسته انجام دهند.

سید یحیی رحیم صفوی با اشاره به تغییر باورها و ارزش‌ها در جنگ نرم، گفت: تغییر باورها تغییر در رفتار را به دنبال دارد و در اثر تغییر رفتار نیز ساختار سیاسی یک کشور متحول می‌شود.

وی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: امروز دشمن وارد خانه‌های ما شده است و اگر جوانان در استفاده از ابزارهایی مانند رایانه، اینترنت و ماهواره هوشیار نباشند گرفتار توطئه‌های شوم دشمنان می شوند.

مهندس کرباسی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و دبیر این یادواره گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور و از دانشگا‌ه‌های مطرح در خاورمیانه بر خود می‌بالد که خواستگاه 85 شهید گلگون کفنی است که جان خود را برای حفظ ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی فدا نموده‌اند.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: انتقال و نشر فرهنگ پایداری و مقاومت به نسل جدید و همچنین میثاق مجدد جامعه‌ی دانشگاه با این شهدا، از اهداف اصلی برگزاری این یادواره می‌باشد.

گفتنی است در پایان مراسم از خانواده 85 شهید دانشگاه تجلیل و قدردانی شد و در حاشیه‌ی مراسم شرکت‌کنندگان از نمایشگاه انقلاب و جنگ نرم در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه بازدید نمودند.

shohada

شنبه , 27/آبان/1396