افتتاح پایگاه حسن آباد PDF چاپ نامه الکترونیک
sam_hoseinabad

نود و ششمین پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان ، با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل بودجه مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان با حضور ریاست محترم دانشگاه ، نمایندگان محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار محترم اصفهان در حسن آباد افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان ، دکتر نیکنام مدیر فوریتهای پزشکی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه این پایگاه ، چهل و هفتمین پایگاه جاده ای در استان اصفهان است. افزود : هزینه راه اندازی و هزینه جاری ماهانه این پایگاه به ترتیب یک میلیارد و پانصد میلیون و 75 میلیون ریال می باشد.

وی پایگاه مذکور را سی و یکمین پایگاه اورژانس در شهرستان اصفهان عنوان و تصریح کرد : این پایگاه تنها پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شهر حسن آباد می باشد و در بخش جرقویه علیا واقع شده است.

دکتر نیکنام ، با بیان اینکه ساختمان این پایگاه از طرف مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان در اختیار مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان قرار داده  شده است خاطر نشان کرد : این پایگاه با کلیه تجهیزات تخصصی و یک دستگاه آمبولانس مجهز به امکانات ICU سیار و تعداد 6 نفر نیروی تخصصی فوریتهای پزشکی بصورت 2 نفر در هر نوبت کاری آماده ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به امدادخواهان می باشد.

دکتر نیکنام در ادامه افزود : تعداد مأموریتهای اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان اصفهان از ابتدای سال 89 تاکنون بیش از 60300 مأموریت بوده که از این تعداد 21000 مورد مربوط به تصادفات و بقیه موارد مربوط به مشکلات قلبی – عروقی ، بیماریهای تنفسی ، سقوط و ... بوده است که تعداد مأموریتهای تصادفی در مقایسه با سال گذشته با 35% رشد و مأموریتهای غیر تصادفی 65 % افزایش داشته است.

شایان ذکر است شهر حسن آباد با داشتن 5 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری اصفهان واقع شده است گفتنی است این پایگاه عصر روز جمعه 29 بهمن با حضور دکتر شهرزاد و دکتر کامران نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اصفهان فرماندار اصفهان و بخشدار منطقه جرقویه علیا افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

hoseinabad1

hoseinabad2