برگزاری مراسم بزرگداشت روز بسیج جامعه پزشکی PDF چاپ نامه الکترونیک

sam_jameepezeshkiمراسم بزرگداشت روز بسیج جامعه پزشکی در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) برگزار شد.

در این مراسم که یکشنبه هشتم اسفند ماه با حضور رئیس دانشگاه، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان، رئیس و مسئولین مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، اعضای شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی، مسئولین برخی از کانون های بسیج جامعه پزشکی استان، مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی، جمعی از مسئولین سازمان خدمات درمانی استان و نیز اعضای کانون بسیج مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)  برگزار گردید یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بخصوص شهدای جامعه پزشکی گرامی داشته شد.

در این مراسم دکتر شیرانی رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی بر قداست عنوان بسیج تاکید کرد و گفت: هنگامی که بسیج با جامعه پزشکی پیوند می خورد وظیفه ما در برابر این عنوان سنگین تر می شود. وی همچنین ضمن اشاره به ابلاغ نقشه جامع علمی کشور از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز تدوین نقشه راهبردی سلامت استان از اعضاء بسیج جامعه پزشکی خواست تا در این عرصه نیز با جدیت وارد صحنه شوند و طرح ها و پیشنهادات خود را در این خصوص ارائه دهند. همچنین آقای دکتر انصاری پور رئیس بسیج جامعه پزشکی استان نیز ضمن گرامیداشت این روز از رئیس دانشگاه در خصوص حمایت های همه جانبه از بسیج جامعه پزشکی تشکر کرد.

در پایان مراسم نیز آقایان دکتر سامی و دکتر صفری دو نفز از اعضاء بسیج جامعه پزشکی که بیشترین حضور در اعزام ها به مناطق محروم را داشتند با اهداء لوح تقدیر مورد قدردانی قرار گرفتند.

jamepezeshki1

jamepezeshki2