بازدید رئیس دانشگاه از دانشکده داروسازی و علوم دارویی PDF چاپ نامه الکترونیک

sam_daroosaziرئیس دانشگاه به همراه معاونین آموزشی، تحقیقات و فناوری و دانشجویی فرهنگی در جلسه ای که روز  دوشنبه مورخ 9/12/89 در دانشکده داروسازی و علوم دارویی برگزار گردید، شرکت کردند.

در این جلسه که با حضور رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی، معاونین دانشکده، کلیه مدیران گروه های آموزشی و روسای مراکز رشد فناوری دارویی و گیاهان دارویی برگزار گردید، مسائل  و مشکلات دانشکده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارها و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید. در این جلسه دکتر شیرانی رئیس دانشگاه با اشاره به ابلاغ نقشه جامع علمی کشور از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی بر لزوم همکاری کلیه اعضای هیات علمی در تدوین آن تاکید کرد. همچنین ارتقاء رتبه دانشگاه مورد تاکید ریاست دانشگاه قرار گرفته و از کلیه اعضای هیات علمی درخواست نمودند تا در این جهت تمام اهتمام خود را به کار گیرند.

در این جلسه همچنین  مسائل مربوط به حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، عمرانی و تجهیزاتی دانشکده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

daroosazi

شنبه , 27/آبان/1396