برگزاری جلسه شورای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه PDF چاپ نامه الکترونیک

sam_setadshahedجلسه شورای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه،رئیس سازمان بنیاد شهید و  امور ایثارگران استان و کلیه مسئولین مربوطه در روز چهارشنبه مورخ 11/12/1389 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور مسئولان فرهنگی و آموزشی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و منطقه 2، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه،نماینده اساتید مشاور ستاد، نمایندگان دانشجویان شاهد و ایثارگر و دبیر و کارشناسان ستاد شاهد و ایثارگر برگزار گردید،دبیر ستاد گزارشی از فعالیت های آن ستاد در سال 89 را ارائه نمود.

رئیس دانشگاه بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه بخصوص در بین قشر جوان و دانشجویان اشاره و نسبت  به ارتقای سطح علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی عزیزان شاهد و ایثارگر تاکید نمود.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور  ایثارگران ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه بخاطر خدمت رسانی مطلوب به دانشجویان شاهد و ایثارگر  اولویت اصلی سازمان را ارتقاء سطح علمی و رسیدن به بهترین وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر عنوان نمود.

در این جلسه پس از بحث و بررسی مسائل مختلف آموزشی، پژوهشی، رفاهی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه راهکارها، تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

setadeshahed

شنبه , 27/آبان/1396