برگزاری جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان شورای هماهنگی مدیریت بحران استان PDF چاپ نامه الکترونیک

sam_bohranجلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با حضور رئیس دانشگاه، آقای مهندس شیشه فروش مدیر کل مدیریت بحران استان، آقای دکتر انصاری مسئول بسیج جامعه پزشکی استان و معاون درمان سپاه صاحب الزمان (عج) استان و کلیه مسئولین مربوطه در روز چهار شنبه مورخ 11/12/1389 برگزار گردید.

در این جلسه دکتر شیرانی با اشاره به جایگاه کارگروه بر اهمیت مسئولیت دستگاه های عضو و همچنین  بر مدیریت جامع و یکپارچه حوادث و ایفای نقش عملیاتی هر کدام از مجموعه ها در لحظه وقوع حادثه تاکید کردند.

همچنین مهندس شیشه فروش با اشاره به جایگاه کارگروه بهداشت و درمان شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بر لازم الاجرا بودن مصوبات آن تاکید کردند. ایشان همچنین به نقش ارزنده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مدیریت بحران هایی که در سال 89 رخ دادند اشاره و از دانشگاه به دلیل شرکت فعال در بحث  مدیریت بحران تشکر نمودند.

در این جلسه همچنین گزارشی از عملکرد کارگروه در سال 89 ارائه گردید و تصمیمات مقتضی برای برنامه عملیاتی سال 90 اتخاذ گردید.

bohran1

شنبه , 27/آبان/1396