برگزاری ششمین همایش پیاده روی خانوادگی و جشن ورزشی کارکنان دانشگاه PDF چاپ نامه الکترونیک

sam_piaderavi3معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، به مناسبت ایام خجسته میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، ششمین همایش پیاده روی خانوادگی و جشن ورزشی کارکنان دانشگاه را با حضور دکتر شیرانی رییس دانشگاه و 4000 نفر از خانواده های کارکنان در روز جمعه مورخ 13/12/1389 برگزار نمود.

شرکت کنندگان این پیاده‌روی، در صبح روز برفی، جمعه 13 اسفندماه، با تجمع در محل تالار دکتر شریعتی به سمت سالن شهید موحدی دانشگاه پیاده روی نمودند.

در این همایش پیاده روی علاوه بر اهدای هدایای عمومی ورزشی به تمامی شرکت کنندگان، از 200 نفر برگزیدگان شانزدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه با اهدای لوح تقدیر، کاپ قهرمانی و کارت هدیه پارسیان، تقدیر بعمل آمد.

معاونت غذا و داروی دانشگاه نیز با برگزاری مسابقه ای تحت عنوان "مقاومت دارویی" به 10 نفر از برندگان نیز جوایزی اهدا نمود.

شایان ذکر است در پایان این همایش، 22 دستگاه دوچرخه به قید قرعه به برندگان، اهدا گردید.

piaderavi3

piaderavi5