دو تن از دانشجویان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همراهی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موفق به کسب مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات و خلاقیت اروپا (2022) و جایزه ویژه مسابقات جهانی اختراعات جایزه بزرگ اروپا شدند.

هاجر صادقی دانشجوی دکتری تخصصی پرستاری (پرسنل مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی)، سید رضا موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و علیرضا سلمانی دانشجوی کارشناسی ارشد روان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران سه دانشجویی بودند که توانستند افتخارآفرینی کنند.

گفتنی است این مسابقات به میزبانی کشور رومانی در تاریخ 26-28 ماه MAY برگزار گردید و در جریان آن بیش از 600 اختراع از حدود 35 کشور دنیا از جمله فرانسه، آلمان، کانادا، آمریکا، هلند، روسیه، اسپانیا، کره جنوبی، چین و ... شرکت داشتند.

لازم به ذکر است این تیم با نام MOEH (ما امت امام حسینیم) در این مسابقات شرکت کردند.