x

آزمایشگاه کنترل غذا و دارو  معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مورد تقدیر ریاست سازمان غذا و دارو دکتر دارائی  قرار گرفت.

معاون غذا و داروی دانشگاه در این خصوص گفت: در پانزدهمین همایش روسای آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که ۲۹ و ۳۰ تیرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران  برگزار شد، آزمایشگاه کنترل  غذا و داروی اصفهان  به  عنوان آزمایشگاه برتر در بین آزمایشگاههای سطح ۱ کشور مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتراعتباری تلاش های فراوان همکاران آزمایشگاه کنترل  غذا و دارو و همدلی و همکاری ایشان در وظایف محوله را ستودنی خواند و تصریح کرد:  پشتکار و عملکرد بسیار موفق آزمایشگاه کنترل غذا و دارو وصف ناپذیر است و از زحمات دکتر الهام جهانمرد مدیر آزمایشگاه کمال تشکر را دارم.