افتتاح و بهره برداری از مرکز فرماندهی عملیات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

چهارشنبه 8 فروردین ماه 1403 آیین افتتاح و بهره برداری از مرکز فرماندهی و عملیات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با حضور دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد.

در حاشیه این مراسم دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز از زحمات شبانه روزی کادر تخصصی و کارکنان اورژانس 115 تشکر و قدردانی نمود و بر اهمیت موضوع خدمت رسانی تاکید کرد.

ایشان اورژانس پیش بیمارستانی را به عنوان یک دانشگاه کامل دانست و بر حفظ و ارتقاء دانش علمی و عملی آن تاکید نمود.

گفتنی است راه اندازی همزمان اداره ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس ( دیسپچ)، مرکز فرماندهی عملیات اورژانس(E. O. C) و مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه (MCMC) یا همان ستاد هدایت برای اولین بار در کشور یه صورت یکجا صورت پذیرفته و در حال خدمت رسانی می باشد.