نشست رئیس دانشگاه با فرماندار شهرستان اصفهان

شنبه هشتم اردیبهشت ماه به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت نشست صمیمی با حضور فرماندار اصفهان و معاون ایشان، رئیس دانشگاه، رؤسای مراکز بهداشت شماره 1 و 2 اصفهان برگزار شد.
 در این نشست فرماندار اصفهان طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته سلامت خاطرنشان کرد: هفته سلامت، فرصت مغتنمی برای تکریم از تلاش‌ مدافعان سلامت و تقدیراز خدمات ارزنده و شبانه‌روزی فعالان عرصه سلامت است که همواره با از خودگذشتگی، سلامتی را به مردم ارزانی داشته‌اند و به امر ارتقای سلامت و بهداشت در جامعه اهتمام می‌ورزند.
همچنین در ادامه برخی از مسائل و چالش های  حوزه سلامت شهرستان اصفهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر تسریع در رفع آنها تأکید شد.
در پایان نیز فرماندار اصفهان با اهدای لوح سپاس از رؤسای مراکز بهداشت شماره 1 و 2 اصفهان تجلیل به عمل آورد.